Meningen over mij

Ik hoop dat je op mijn website terecht bent gekomen via een persoonlijke aanbeveling. Om enigszins een indruk te krijgen hoe anderen over mij denken, staan hieronder een paar meningen die ik via feedback heb teruggekregen. Heb je ook een aanbeveling? Voel je vrij om die naar mij te mailen of te appen, dan plaats ik deze graag op mijn website. Daarvoor wil ik je op voorhand al hartelijk bedanken!

In de onderstaande meningen over mij, heb ik vanwege privacy redenen de namen van de respondenten veranderd.

“Ik voelde mij erg serieus genomen, ik durfde open te zijn, terwijl het wel een erg gevoelig onderwerp was. Ik durfde me kwetsbaar op te stellen, omdat ik me veilig voelde. Ik had niet het gevoel dat er over me geoordeeld werd, wat erg fijn was!”
(vrouw tussen de 40-45 jaar)

“Tijdens de gesprekken met jou ben ik me ervan bewust geworden dat de juiste instelling heel belangrijk is en denken in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Ik heb een keuze kunnen maken en ben ervoor gegaan.”
(man tussen 45-50 jaar)

Mi Sook heeft een positief kritische benadering. Op een respectvolle manier heeft ze mij ‘gedwongen’ steeds een laagje dieper te gaan. Ik heb dingen over mezelf geleerd die ik tot dan toe nog niet wist. Mi Sook heeft me geholpen patronen te herkennen, er op te reflecteren en vervolgens een bewuste keuze te maken. Heel erg prettig! (vrouw tussen 35-40 jaar)

“Ik voelde bij Mi Sook de oprechte wil, mij te helpen, dat vond ik het belangrijkste!”
(man tussen 20-25 jaar)