Meningen over mij

Ik hoop dat je op mijn website terecht bent gekomen via een persoonlijke aanbeveling. Om enigszins een indruk te krijgen hoe anderen over mij denken, staan hieronder een paar meningen die ik via feedback heb teruggekregen. Heb je ook een aanbeveling? Voel je vrij om die naar mij te mailen of te appen, dan plaats ik deze graag op mijn website. Daarvoor wil ik je op voorhand al hartelijk bedanken!

In de onderstaande meningen over mij, heb ik vanwege privacy redenen de namen van de respondenten veranderd.

“‘Ik voelde bij Mi Sook de oprechte wil, mij te helpen, dat vond ik het belangrijkst! Ik heb keuzes gemaakt die ik zonder de gesprekken niet had gemaakt . (Man 20-25 jaar)

Mi Sook heeft een positief kritische benadering. Op een respectvolle manier heeft ze mij ‘gedwongen’ steeds een laagje dieper te gaan. Ik heb dingen over mezelf geleerd die ik tot dan toe nog niet wist. Mi Sook heeft me geholpen patronen te herkennen, er op te reflecteren en vervolgens een bewuste keuze te maken. Heel erg prettig! (Vrouw tussen 35-40 jaar)

Mi Sook is een nuchtere dame die luistert naar de vraag achter de vraag. Helder geeft zij terug wat ze hoort en ziet. Dit helpt mij om op een andere manier naar mezelf en mijn keuzes te kijken. Fijn om zo scherp gehouden te worden en open minded naar de wereld te kijken. (Vrouw tussen 50-55 jr)

Tijdens de gesprekken heeft Mi Sook me altijd een veilig gevoel gegeven en daardoor durfde ik mij open te stellen. Naast de fijne en open gesprekken heb ik ook opdrachten meegekregen die ervoor hebben gezorgd dat ik niet alleen de benodigde rust kreeg waar ik zo naar verlangde, maar ben ik ook sterker en zelfverzekerder geworden. Ook heeft ze me geleerd om te denken in mogelijkheden i.p.v. naar de onmogelijkheden. (Vrouw van 25-30 jaar)