Werkwijze

Om te beginnen ben je welkom voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek waarin we samen bekijken of en in welke mate ik iets voor je kan betekenen als coach.

Wanneer er een wederzijdse klik is, zullen we samen en op basis van gelijkwaardigheid, kijken naar het vraagstuk dat je meebrengt en welk doel je hierbij voor ogen staat of dat we dat samen proberen helder te krijgen. Aan de hand van  jouw vraag kan ik een inschatting maken hoeveel gesprekken er nodig zijn.

Bij het coachen help ik jou met het helder krijgen van persoonlijke inzichten en je bewust te worden wat je nu echt wilt (wat je werkelijke drijfveren, wensen, verlangens, motieven of wat dan ook zijn). Het komt voor dat daarbij confronterende vragen aan de orde komen. Jouw situatie, jouw gedrag, jouw gevoel of opvattingen, ze zijn persoonlijk en per definitie niet goed of fout.

Die confronterende vragen hebben een spiegelende werking waarmee helder kan worden, hoe je tot op heden met bepaalde situaties om gaat en of, én hoe dat eventueel anders zou kunnen.

We hebben het tijdens de coaching alleen over jou en jouw situatie. Het gaat erom dat jij wordt geholpen op een manier die voor jou werkt en de regie terug krijgt over je leven.

Mijn werkwijze en uitgangspunten sluiten aan bij die van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches  (NOBCO). zie ook werk en opleiding

Heeft de informatie op mijn website je nieuwsgierigheid gewekt?

Zijn er misschien nog vragen?

Ik volg de richtlijnen van het RIVM in verband met het COVID-19 virus.

Bel, app of mail me gerust! contactgegevens